Kavala Night City Run

kncr

Η μπάλα στην κερκίδα

μπαλακερκιδα

Λ Φ Κ

lfk yt

Ειδήσεις

Ο Αριστεροπόδαρος στην προπόνηση (9-10-2012)

Posted in Ειδήσεις

aok

aok
Δύσκολο παιχνίδι δίνει αύριο ο ΑΟΚ στην Πάτρα. Η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Πάτρα και ίσως κάνει ένα χαλάρωμα σε γήπεδο που έχει τσεκαριστεί.

Η ομάδα ουσιαστικά θα παίξει χωρίς δυνατή προπόνηση,μετά το παιχνίδι του Γάζωρου. Ο Πακάλτσης θα προφυλακτεί ενώ ο Γελαδάρης είναι αμφίβολος λόγω κόπωσης. Ο Μιγιάτοβιτς μπορεί να παίξει (ήρθε η κάρτα) αλλά λόγω ότι είναι ανέτοιμος και το βαρύ κορμί που έχει μάλλον θα μείνει στο πάγκο και πιθανών να μην παίξει καθόλου.

 Αν γίνουν αλλαγές πιθανών να ξεκινήσει ο Αναστασόπουλος αντί Ενσαλίβα και Καλαγκάνης αντί Γελαδέρη. Η ενδεκάδα λόγω της κατάστασης μπορεί να αλλάξει και πρίν τον αγώνα. Παναχαϊκη. Η ομάδα έγινε άνω κάτω έπειτα από τις αποφάσεις Κούγια για αλλαγή προπονητή ΦΥΝΤΑΝΗΣ αντί ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ και λύση της συνεργασίας του Σολάκη. Επίσης σε τοπικό σταθμό της Πάτρας αποκάλεσε αδιάφορο τους Μπρέσκα και Ουρτάδο. Επίσης μεγάλη απουσία είναι λόγω κόκκινης κάρτας του Ολίσε (μεταγραφή από Εργοτέλη) Προσοχή θέλει ο επιθετικός Ζούνιορ Μ'Πια και ο Δημήτρης Γκούρσας μεσοεπιθετικός (ξεκίνησε με περγαμηνές από Σέρρες).