Kavala Night City Run

kncr

Η μπάλα στην κερκίδα

μπαλακερκιδα

Λ Φ Κ

lfk yt

Ειδήσεις

Ανακοίνωση

Posted in Ειδήσεις

newlogoΔεν πάει πιο κάτω πιάσαμε πάτο λέει ένα τραγούδι αλλά απ'ότι φαίνεται εμείς ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσο ακόμα πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η καρκινοβατούσα ομάδα μας. Ο ΑΟΚ μας εδώ και 5 μήνες έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, και οι βαρύγδουπες δηλώσεις περί άνετης ανόδου δεν διήρκεσαν ούτε όσο μια φωτοβολίδα!

Ναι, δεν φταίει μόνο ο πρόεδρος Γ. Τσοκτουρίδης, φταίνε και αυτοί τους οποίους εμπιστεύτηκε αλλά αυτός ανέλαβε τα ηνία και πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραδεχτεί τους τραγικούς χειρισμούς του! Κανείς μας δεν του βαλε το πιστόλι στο κρόταφο να αναλάβει τα ηνία της ομάδος, μόνος του το αποφάσισε! Ούτε οι Καβαλιώτες ούτε κανένας άλλος μέτοχος αποφάσισε το ύψος του budget και το ποσό που θα προσφέρει στην ομάδα παρά μόνο ο ίδιος του, γι αυτό άλλωστε έβαλε και την υπογραφή του σε όλα αυτά. Όπως δυστυχώς έβαλε την υπογραφή του και στην επιχορήγηση που θα λάβει η ομάδα, με αποτέλεσμα να είμαστε η μοναδική ομάδα που ζήτησε να λάβει την δόση των 50.000€ όχι τον Μάρτιο αλλά τον Ιούνιο! Ο ΑΟΚ δεν είναι το μαγαζάκι που ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις πώς να το δουλέψεις, το αγοράζεις, κι αν δεν πάει καλά το παρατάς αφήνοντας απλήρωτο ΦΠΑ και ΙΚΑ. Η ανάσταση για το καραβάκι μας θα έρθει μόνο αν και εφόσον αποκτήσει νέα διοίκηση με σεβασμό στην πόλη και την ιστορία της ομάδας, μόνο αν βρεθεί κάποιος υγιής αγοραστής να αναλάβει τα ηνία και τότε ναι όλη η πόλη θα είναι δίπλα του να βάλει πλάτες.

Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές μας, κατανοούμε την άρρωστη κατάσταση που βιώνουν εδώ και καιρό που όμοια της δεν υπάρχει σε άλλη ομάδα, κατανοούμε πως στερούνται στοιχειώδεις παροχές που είχαν ακόμα και στην Δ'Εθνική, κατανοούμε πως δεν υπάρχει διοίκηση και υπόσχεση για να πιστέψουν. Απευθυνόμαστε όμως στην ψυχή τους, και τους ζητούμε επιτακτικά να αγωνιστούν την Κυριακή και να ματώσουν την φανέλα , για μας τους φιλάθλους που ήμασταν δίπλα τους στις ήττες και τους χειροκροτούσαμε για την προσπάθεια τους, για μας τους φιλάθλους που καταθέσαμε τον οβολό και την ψυχή μας για να τους στηρίξουμε οικονομικά πληρώνοντας στον βαθμό του δυνατού το νοίκι ή το φαγητό τους.

Το Δ.Σ.
Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας