Kavala Night City Run

kncr

Η μπάλα στην κερκίδα

μπαλακερκιδα

Λ Φ Κ

lfk yt

Ανακοίνωση

Posted in Ειδήσεις

Καβάλα 31-7-2021 ώρα: 9:31

neosima

 

Κύριοι:

Δεν έχετε τις δυνάμεις να στηρίξετε την ομάδα και κανένας δεν θα σας κατηγορήσει ποτέ γι’ αυτό. Ούτε και για το ότι θελήσατε να ρεφάρετε πριν αποχωρήσετε θα σας κατηγορήσει κανείς: Μακάρι να βρίσκατε κάποιον που θα σας έδινε τα λεφτά που θέλετε.

Αν όμως η ομάδα διαλυθεί, η στάμπα θα είναι για πάντα επάνω σας

Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν πουλήσατε. Την Δευτέρα οι μετοχές θα έχουν μόνο την αξία τους σε χαρτί, αλλά η ομάδα θα είναι πια καταδικασμένη.  Σκεφτείτε το καλά αν θέλετε να γράψετε το όνομά σας με τα πιο μελανά χρώματα στο τεφτέρι του ΑΟΚ. Σκεφτείτε το καλά αν θέλετε να γράψει η ιστορία ότι ο ΑΟΚ διαλύθηκε στα χέρια σας.

Εφόσον δεν βρέθηκε αγοραστής, παραχωρήστε τις μετοχές σας στον Ερασιτέχνη ώστε να μη διαλυθεί η ομάδα.

Τώρα!  

Κι αυτός θα βρει την άκρη...

Ήδη ξέρουμε ότι ο ένας από τους μέτοχους τις παραχωρεί δωρεάν. Είναι ώρα να ακολουθήσουν και οι άλλοι δύο το παράδειγμα του. Δεν υπάρχει χρόνος, ούτε καν ώρες… Δεν υπάρχει πισωγύρισμα.

Τώρα!

Οτιδήποτε άλλο είναι καταστροφή. Της ομάδας αλλά και της δικιάς σας…

Το ΔΣ της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας

Ανακοίνωση

Posted in Ειδήσεις

Καβάλα 5-5-2016

neosima

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα έχει προγραμματίσει επίσκεψη στην Καβάλα ο πρώην υπουργός που ευθύνεται για τον αφανισμό της ομάδας της πόλης μας και για την απίστευτη περιπέτεια που εχει υποστεί ο ΑΟΚ μας.

Δεν ξέρουμε τι να πρωτοθαυμάσουμε! Το θράσος αυτών που τον προσκάλεσαν; Την απίστευτη κυνικότητα τους; Την υπεραισιοδοξία τους ότι ξεχάστηκε το θέμα μας; Την αφέλεια τους; Την πολιτική βλακεία τους;

 

Σε άλλο γήπεδο ήταν η διοίκηση του Άρη

Posted in Ειδήσεις

Καβάλα 19-1-2015

neosima

Με αφορμή την «ανακοίνωση» για δήθεν επεισόδια, δηλώνουμε την έκπληξη μας για τη μεγάλη φαντασία που έχουν στη διοίκηση του Α.Σ. Άρης. Μία προς μία οι καταγγελίες τους είναι είτε αστείες, είτε προϊόν παραισθησιογόνων και συνέχεια του show που ζήσαμε εχθές στο «Άνθη Καραγιάννη».

Μια διοίκηση που στην προσπάθεια της να διώξει έναν πετυχημένο προπονητή (Κάμπος) και ενώ η ΕΠΟ της είχε εγγράφως γνωστοποιήσει τον κανονισμό που απαγόρευε την παρουσία του εν λόγω προπονητή, σκαρφίζεται το «κόλπο» να μην τον δηλώσει ούτε καν σαν μεταφραστή, με αποτέλεσμα να τον αφήσει να εκτίθεται με δηλώσεις τύπου «με ζηλεύει η ΕΠΟ» και με άλλες γραφικότητες εντός του γηπέδου!

 

Νωρίς νωρίς τα όργανα

Posted in Ειδήσεις

Καβάλα 24-8-2014

neosima

Όταν ο υπεύθυνος διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Football League 2 φέρεται να δηλώνει χωρίς ενδοιασμό: «δεν μπορούμε να μην περιμένουμε μια ομάδα σαν τον Άρη» εμείς δικαιούμαστε να φοβόμαστε ότι οι συνθήκες διεξαγωγής του ερχόμενου πρωταθλήματος μας δεν θα βασίζονται στην ισονομία και στους κανονισμούς αλλά στην ιστορία και στο υποτιθέμενο ειδικό βάρος κάθε ομάδος.

Ανακοίνωση

Posted in Ειδήσεις

Καβάλα 16-7-2014

neosima

Πέρασαν τρία χρόνια από τα μεγάλα συλλαλητήρια για την σωτηρία του ΑΟΚ τον Ιούνιο του 2011. Τότε που όλοι όσοι αγαπούμε την ομάδα της πόλης μας δώσαμε την υπόσχεση ότι δεν θα την αφήσουμε να εξαφανιστεί. Από τότε ξεκίνησε η επίπονη Οδύσσεια του ΑΟΚ που όμοια της δεν νομίζουμε να έζησε κανείς φίλαθλος στην χώρα κι όχι μόνο. Τρία χρόνια που εμείς οι φίλοι της ομάδας κάναμε το μεταπτυχιακό μας στην σαπίλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Περάσαμε όλες τις επαγγελματικές και μη κατηγορίες και είδαμε ιδίοις όμμασι τα αποτελέσματα της κάθαρσης του ποδοσφαίρου. Όλα αυτά τα χρόνια ο ΑΟΚ ήταν όμηρος ενός παρελθόντος που αρνήθηκε να αναλάβει τις ευθύνες του.