Kavala Night City Run

kncr

Η μπάλα στην κερκίδα

μπαλακερκιδα

Λ Φ Κ

lfk yt

Ειδήσεις

Ο Αριστεροπόδαρος στην προπόνηση (13-10-2012)

Posted in Ειδήσεις

aok

aok
Ολοκληρώθηκε η προπόνηση, της Παρασκευής, με αρκετά προβλήματα, έπειτα από τα συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή.

Παρόλο όμως την κούραση, τα θετικά αποτελέσματα έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο με την διάθεση και το κλίμα να είναι στα ύψη. Ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ο Γεραδάρης και Χλωρός, ενω στα μείον είναι η απουσία από την προπόνηση του Πακάλτση, κάτι που σημαίνει ότι είναι νοκ αόυτ και για το παιχνίδι της Δευτέρας, εκτός αν υπήρχε σαβαρός λόγος απουσίας του.

Τα σχέδια του Βασιλακάκη. Σύστημα το ίδιο. 4-2-3-1.

Λόγω ξεκούρασης του Γεραδάρη από αριστερά πήγε ο Καλαγκάνης, δεξιά ο Παγώνης ενω στο κέντρο της άμυνας σταθεροί παραμένουν Τριποτσέρης και Μαραγκός. Αμυντικά χαφ Ντιέ μαζί με τον ανεβασμένο Αναστασόπουλο. Δεξιά στο κέντρο Ντο Σάντος, αριστερά Ποσίνκοβιτς, δεκάρι ο Μοκάκε και σέντερ φόρ ο Μπρατσιάνι. Ακολούθησαν αλλαγές με τον Μιγιάτοβιτς να παίρνει θέση στη επίθεση, ενώ έγινε δοκιμή και αριστερά με τον Πλιάγκα στο κέντρο και τον Ντόση στο αριστερό μπάκ.

Πάντως όπως έχουμε πει η ενδεκάδα λόγω των συνθηκών θα παίζεται μέχρι και την ημέρα του αγώνα.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ψάχνει το πρώτο τρίποντο στη Καβάλα. Όποιος νομίζει ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο κάνει μεγάλο λάθως. Ο Θρασύβουλος δεν έχει τα μεγάλα ονόματα, αλλά έχει έναν κορμό από πέρσι και σε συνδιασμό με τον έμπειρο προπονητή Σταθόπουλο, έρχεται στην Καβάλα με ελπίδες για κάτι θετικό.

Στην άμυνα υπάρχουν οι έμπειροι, Σύρος και από αριστερά ο Τζιωρτζόπουλος, ενώ το κέντρο στηρίζεται στον Μπακάκη (έπαιζε πέρσι Καλλονή) και μπροστά είναι κίνδυνος θάνατος ο Βραζιλιάνος Ντα Κόστα.

Δεν έχει τα μεγάλα ονόματα, αλλά αν παρατηρήσουμε τον Θρασύβουλο στα προηγούμενα χρόνια έχει πάρει διπλά σε δύσκολες έδρες.