Kavala Night City Run

kncr

Η μπάλα στην κερκίδα

μπαλακερκιδα

Λ Φ Κ

lfk yt

Ειδήσεις

Ανακοίνωση 9-12-2012

Posted in Ειδήσεις

Ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν στο ματς με την Καλλονή!

logo

logo
Σήμερα αν υπήρχε καταμετρητής γελοιότητας θα είχε τερματίσει. Η συμπαθής ομάδα της Καλλονής με το μεγάλο budget, τις μεγάλες φιλοδοξίες και τις ακόμα μεγαλύτερες διασυνδέσεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, με θράσος νεόπλουτου, έψαχνε σύμφωνα με δηλώσεις των παραγόντων της στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αφορμές για να υποβάλει ένσταση! Αρχικά για τον γιατρό της ομάδας, στη συνέχεια για τη θέση που κάθεται ο γιατρός του αγώνα! Επειδή δεν έγινε δυνατόν να υποβληθεί ουδεμία ένσταση επί ιατρικών θεμάτων όπου η ομάδα μας έχει πληρότητα, το έργο ανετέθη στους διαιτητές.

Το ανέκδοτο που κυκλοφορεί σήμερα στην Καβάλα είναι το «σε ποιον άλλον έδειξε σήμερα κίτρινη κάρτα ο Τσακαλίδης;». Από το πρώτο λεπτό μέχρι και μετά τη λήξη έδειξε

9 συνολικά κίτρινες κάρτες στους ποδοσφαιριστές μας ο εκλεκτός λειτουργός της διαιτησίας. Πάντως διαψεύδονται οι φήμες ότι έδειξε κίτρινη στο συντηρητή του γηπέδου διότι είχε νερά και στον πρώτο επόπτη διότι κατανάλωσε όλο το ζεστό νερό του θερμοσίφωνα.

Ο αγώνας τελείωσε μετά από 10 λεπτά καθυστερήσεων, όχι για κανένα άλλο λόγο παρά μόνο λόγω του βαθέως σκότους, αλλιώς θα μπορούσε να συνεχίζει ακόμα!

Και τώρα η σειρά του αξιότιμου κυρίου Τιμόθεου Καβακά, ο οποίος απείλησε ότι ο ΑΟΚ δεν πρέπει να τολμήσει να πατήσει στο νησί της Λέσβου στο β γύρο! (δυστυχώς δεν θα είναι εκει να μας υποδεχτεί). Ο Κος Καβακάς έβριζε, προκαλούσε και χειρονομούσε συνεχώς, δείχνοντας αχαριστία και αγνωμοσύνη. Ξεχνά φαίνεται ότι από τις αλάνες της Θεσσαλονίκης ο ΑΟΚ τον μάζεψε το 1996 και τον ανέδειξε σαν παίκτη. Μετά τον ΑΟΚ βολόδερνε στις χαμηλές κατηγορίες. Το άγχος για το αποτέλεσμα δεν δικαιολογεί τέτοιες συμπεριφορές από παλιούς φίλους.

Κύριοι, ξέρουμε ότι μας έχετε στην «μπούκα». Το καταλάβαμε και από τον 4ο διαιτητή που σπανίως παρακολουθούσε τον αγώνα αλλά ήταν προσηλωμένος στον πάγκο του ΑΟΚ.

Σας πληροφορούμε ότι περάσαμε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις. Εδώ δεν φοβηθήκαμε Γερουλάνους και Μπιτσακτσήδες ! Θα σκιαχτούμε από τον Σφακιανάκη και τον Τίμο;;;